https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gamingkapten76

Színjátszó és musical tábor Máriapócson

18. éve kerül megrendezésre Máriapócson az Országos Színjátszó és Musical Tábor, ahol nyíregyházi és budapesti színészek, zenészek, táncosok vezetésével, részvételével 4-5 csoportban dolgoznak a táborba érkező fiatalok. Délelőttönként ének-hangképzés, beszédtechnika, színpadi mozgás és színészmesterség órákon vehetnek részt a színházszerető fiatalok. Délután és este a csoportok vezetőivel próbák zajlanak. A szombati premierre - szülők, hozzátartozók részére nyitott- készülő előadások munkáját korrepetitor, díszlet-jelmeztervezők segítik.
Ott alvós
Máriapócs (Szabolcs-Szatmár-Bereg), Magyarország
MKB OTP K&H
12-18

Képek

Részletek

Színjátszó és musical tábor Máriapócson

Nyírbátori rgyesület szervezésében immár a 18. Bátori Országos Színjátszó és Musical Tábor kerül megrendezésre 2024. július 8-tól 14-ig. 

A helyszín: a máriapócsi általános iskola.

A tábor díja: 63 000 Ft.

Csoportvezetők, színésztanárok: főként a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művészei (színészek, táncosok, zenészek) A tábor kifejezetten a színház iránt erősen elkötelezett diákoknak szól. 12 évestől 18 évesig lehet jelentkezni a színházmi műhelymunkára. 4-5 csoportban zajlanak a próbák, azonban délelőttönként színházi órákon vesznek részt a fiatalok: ének- hangképzés, színpadi mozgás-tánc, beszédtechnika, színészmesterség-kreatív tréning.

A szakmai órák közé egy-egy különleges képzés is bekerül: pódiumművészet, vers- és prózamondás, bohóctechnikák, pantomim, kaszkadőr alapok, stb... A tábor kifejezetten a színház iránt elkötelelezett fiataloknak szól. A szombatra elkészülő előadásokat megtekinthetik a hozzátartozók, családtagok, barátok. 

Napi programterv

ébresztő

8-tól 9-ig: reggeli

9-től 13-ig: színházi órák a szakemberekkel (színészek, logopédus, táncos, énektanár/művész +korrepetitor) ének-hangkézés, színpadi mozgás- tánc, beszédtechnika, színészmesterség-kreatív játék.

13-tól 14-ig ebéd

14-től 15-ig pihenés, szövegtanulás

15-től 18-ig: próbák a csoportvezető művésztanárokkal

18-tól 19-ig vacsora

19-től  (a csoport életkorának megfelelő végső időpontig) próba a művésztanár csoportvezetőkkel

Turnusok

Bátori Országos Színjátszó és Musical Tábor
63.000 Ft/turnus
2024. júl. 8. - júl. 14.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!