https://146.190.110.216/https://167.172.89.125/mochibet 88hksbetmporedkitabet138gbk76hebitopmpoxousaklub76gamingkapten76

LEGO Építő és Robotika Tábor

STEM azaz stílusos, technikai, változatos és működő motoros vagy mechanikus modellek építése, amit fejleszteni, összeépíteni és természetesen kipróbálni is kell majd. Egy hét ami csak a LEGO megszállottaknak és megszállottakról szól. A robotika kedvelő egy fantasztikus űrkaland részesei lehetnek, ahol egyre érdekesebb feladatok és kihívások megoldására lesz szükség egyedül és csapatban. Minden nap szabadtéri csapatjáték lesz, amiben alkalmi csapatok mérik össze a képességeiket.
Napközis
XI. kerület (Budapest), Magyarország
MKB OTP K&H
5-16

Képek

Részletek

LEGO Építő és Robotika Tábor

Képzelj el egy fantasztikus hetet, ahol a LEGO megszállottak és a LEGO csodái találkoznak! Üdvözöllek a GeenIQ LEGO Táborban, ahol minden nap egy új kaland, egy új kihívás vár! Itt nem csak játékosan építünk, hanem egyben tanulunk is - hiszen STEM (Tudomány, Technológia, Mérnöki tudomány és Matematika) területein kalandozunk.
A LEGO-rajongók paradicsoma vagyunk, hiszen minden nap egy új, lenyűgöző LEGO modellre összpontosítunk. Változatos témák, izgalmas kihívások és csodás építmények várnak ránk, amikkel a képzeletünk határait feszegethetjük.
De ez még nem minden! A robotika csoportunk egy valódi űrmisszió részeként készül fel. Gyere és légy részese ennek a lenyűgöző kalandnak, ahol a robotokkal és programozással megalkotott űreszközökkel járjuk be a végtelen űrt. Itt nemcsak az űrkutatás rejtelmeivel ismerkedünk, hanem csapatban dolgozunk, problémákat oldunk meg és kreatívan alkotunk.
Várunk minden kíváncsi és lelkes kis kutatót és építőt, hogy együtt fedezzük fel a tudomány és a technológia lenyűgöző világát. Gyere és csatlakozz hozzánk, ahol a tanulás és a szórakozás együtt járnak, és ahol minden nap egy újabb izgalmas kalandot rejteget! Legyél Te is részese a LEGO Építő és Robotika Tábornak, és hagyd, hogy a tudásod és a kreativitásod szárnyaljon velünk együtt!

Turnusok

LEGO tábor
69.000 Ft/turnus
2024. júl. 15. - júl. 19.

Kapcsolati adatok

Kérdését a táborról ezen az űrlapon keresztül tegye fel.

Iratkozzon fel a Táborfigyelő havi hírlevelére, hogy a táborokkal kapcsolatos kedvezményekről, hírekről értesíteni tudjuk!